2/15/2013

JOHN FRIEDA


Mam rada svoje vlasy.  Nekdy.. Ted uz ano..
Moje vlasy: jsou hrozne husty, rekneme, ze mam tolik vlasu jako dve jiny holky dohromady. Jsou vlnite az kudrnate, podle toho, jak se jim chce. Nekdy rano vstanu a vypadaj krasne a nekdy..nekdy radsi ani nevstavam.
Dneska bych chtela psat o vyrobcich rady Johna Friedy.
Zacneme radou na hladke vlasy + 3day straight narovnavacem.


Sampon i kondicioner jsou celkem fajn, prijemne ale nevtirave voni (tahle vune mi bohuzel vydrzi jen tak dve hodky po vysuseni, nevim kam zmizi..) Je jednodussi vlasy vyfoukat do rovna a jsou takove lehke a vzdusnejsi. Na dotek jsou opravdu hebci. Takze splnujou, co slibuji, ale zadny extra zazrak to neni. Myslim, ze tohle dokaze dost jinych levnejsich produktu.
Co je ale fakt pecka je Frizz ease 3-day straight spray.
Vetsi mnozstvi se nastrika do jeste vlhkych vlasu a potom si prameny foukam pres  kulaty kartac. Nepotrebuju ani zehlicku a vlasy jsou opravdu  jako hrebiky :-) Sprej zarucuje, ze vlasy budou rovne po 3 dny, ja si myju hlavu po dvou dnech, takze jsem to jeste nezkusila,ale ty dva dny svuj slib plni.
Ma  vuni trochu jako lak na vlasy, tak to moc prijemny neni, ale ta vune po chvili zmizi (asi tak jako ze samponu). Jinak se na vlasy nijak nelepi, nemasti je, proste jsem spokojena.






Dalsi produkt je maska na vlasy Wunderkur . Zadnej wunder ale nevidim. Je to neco jako s tim samponem a kondicionerem, splni, co slibi, ale nic nic - proste "nepreskocila jiskra". Mozna by mohla byt hustsi, protoze kdyz si ji pracne  napatlam na hlavu, zacne pomalu stekat. Suma sumarum - za ty penize to nestoji.

Lak na vlasy je naopak super! Ja moc laky na vlasy nepouzivam, vzdycky mam pocit, jakobych mela nasazenou helmu nebo tak. S timhle takovej pocit ale zmizel! Navic se vecer da dobre vycesat a vlasy nezustavaj slepeny i kdyz celej den se ani jeden nepohnul. Doporucuju!

Vysledek :  zakladni kameny rady me fakt nenadchly, cas od casu je pouziju, abych je vyplacala, ale priste uz si je neporidim..
Co je fakt bomba jsou doplnkovy produkty, ten narovnavac a lak na vlasy. Taky jsem si koupila Frizz ease serum (neco jako olejicek) a ten byl tak super, ze uz jsem ho vypotrebovala..Musim koupit dalsi.







2 komentáře:

  1. Pekný článok. :)
    Máš skvelý blog od teraz ta odoberám dúfam, že si pozrieš môj blog a ak sa ti bude páčiť začneš ho odoberať. :) http://my-secrets-and-dreams.blogspot.sk/

    OdpovědětVymazat